CONTACT

Kay Verhaeren

 

info@fotografiekay.be

0472/52 10 62

Venushoek 40

2590 Berlaar


Fotografie:

Boudoir:


CADEAUBON

Doe eens zot en doe een cadeaubon van een fotograaf cadeau!

Je kiest zelf of je een cadeaubon koopt voor een bepaald bedrag of voor een bepaald pakket. 

 

Je kan de cadeaubon afhalen in de fotostudio in Berlaar of in Heist-op-den-Berg. Of hij kan kosteloos opgestuurd worden!


FAQ

Hoe boek ik een fotoshoot?

Een fotoshoot boeken is erg eenvoudig: neem contact met mij op door bovenstaand contactformulier in te vullen, me te bellen op het nummer hierboven of door me een privéberichtje te sturen op een van mijn socialemediakanalen. Geef zeker door welke shoot je in gedachte hebt, eventueel inclusief periode en locatie. Hoe meer informatie, hoe beter! 

Waar gaat de fotoshoot door?

Afhankelijk van het soort shoot en jouw persoonlijke wensen bekijken we samen enkele locaties waar de fotoshoot kan doorgaan. Ik heb een lijst beschikbaar met allerlei leuke locaties, maar uiteraard zijn ook andere plekken perfect mogelijk. Gaat de shoot door buiten een straal van 20 kilometer rond Heist-op-den-Berg, dan wordt er een kilometervergoeding van € 0,50 per kilometer aangerekend.

SOS: mijn shoot is buiten en het wordt slecht weer. Wat nu?!

Enkele dagen voor de shoot check ik het weerbericht en laat ik je de finale plannen weten. Is het weer te slecht en is er geen haast bij de fotoshoot? Dan zoeken we samen naar een nieuwe datum. Er is steeds de mogelijkheid om de foto's binnen te nemen in de fotostudio te Berlaar.

Wanneer ontvang ik de foto's?

De door mij geselecteerde foto’s worden, afhankelijk van de drukte, ten laatste drie weken na de shoot bewerkt afgeleverd in een online galerij zodat jij een keuze kan maken of, indien je gekozen hebt voor de volledige galerij, worden alle foto's binnen drie weken doorgestuurd via WeTransfer. 

Worden alle foto's beschikbaar gesteld?

Je ontvangt alleen de favoriete - en dus ook bewerkte - foto’s. 

Reactie plaatsen

Reacties

Bianca
een jaar geleden

Paar weken terug voor een boidoirshoot geweest, de eerste keer in men leven. Wat was het een fijne ervaring.
Ze stelde me op men gemak zodat ik niet onzeker moest zijn. Als je de fotos zag was het even van wow dit ben ik. Vriendelijke dame , daar ga ik nog eens!

Inne Cuyvers
2 jaar geleden

Ik ben voor een boudoir shoot bij Kay geweest. Deze is echt een aanrader en heel aangenaam. Geen ongemakkelijke situaties. In tegendeel! Kay stelt je op jouw gemak, geeft je een boost van zelfvertrouwen en als je dan het eindresultaat ziet W O W ! Top top top !

Yannick & Els
2 jaar geleden

Wij kennen Kay al een aantal jaren. Dat ze sociaal, vriendelijk en sympathiek is, wisten we dus al. Wij hadden reeds beroep gedaan op haar voor doopfoto’s van ons eerste kindje Lissa. Deze waren uitmuntend!
Deze keer hebben wij gevraagd om een zwangerschapsshoot, samen met enkele foto’s van Lissa. Wederom met een geweldig resultaat. Ook de manier waarop Kay met Lissa omging, sprak tot de verbeelding.
Voor ons was dit zeker niet de laatste fotoshoot!

Lien
2 jaar geleden

Kay is een super toffe, aangename madam waar je instant een klik mee hebt. Ze gaat zo goed om met de kids dat ook zij zich onmiddellijk op hun gemak voelen en dat zie je op onze foto's. We zijn super tevreden van het resultaat. Ondanks dat het portretfoto's zijn, zijn ze toch uiterst naturel. En verbaasd dat Kay ook nog leuke verborgen plekjes vindt in het lokale park dat we zelf als locatie kozen 🙈😆. Kortom aanrader! Heel erg bedankt!

Lindsey
2 jaar geleden

Dankjewel voor de mooie foto's, voor allebei mijn kindjes! Een cakesmash en een communie shoot, wat een prachtig resultaat!
Je aanpak, geduld en omgang met de kids was super! Ook de service is top, nog eens merci Kay!

Cheyenne
2 jaar geleden

Zoek je een fotograaf ? Dan heb je veel keuze.. zoek je de beste fotograaf ? Dan ben je bij Kay aan het juiste adres!
Ze is niet alleen een super goede fotograaf, ze is nog eens heel lief, vlot en een top vrouw! Wij leerde Kay kennen door vrienden. Ondertussen op net geen jaar tijd 3 fantastische shoots gehad bij haar met altijd een heel mooi resultaat. Wij zullen altijd terug komen naar Kay dit gewoon omdat ze de beste is !
🤍

Rating: 4.6 sterren
5 stemmen