OVER MIJ

Wat ik het leukst vind aan fotografie? Dat ik tijdens de fotoshoot deel kan uitmaken van prachtige, intieme en vaak ook grappige momenten. Bij mij is het no nonsense en zo zijn mijn modellen en klanten tijdens de shoot ook. Zenuwachtig? Nergens voor nodig! De sessie wordt helemaal aangepast aan jouw wensen. 

 

Ziezo, jij weet al heel wat meer over mij. Nu leer ik jou ook graag kennen! Neem zeker contact met mij op en we bekijken hoe we jouw herinneringen kunnen vereeuwigen op beeld.

 

Tot snel! 

Kay

Tijd om elkaar te leren kennen!

 

Mijn naam is Kay, een 30-something fotograaf uit Heist-op-den-Berg waar ik samen met mijn vriend en een paar kippen al 6 jaar in ons klein maar gezellig liefdesnestje woon. Momenteel is er een nieuwe bewoner in de maak dus in januari en februari 2024 ben ik er even tussenuit om voor de nieuwe spruit te zorgen.

 

Na mijn studies Accountancy & Fiscaliteit, die ik in 2013 afrondde, werd het al snel duidelijk: ik moet mijn creatieve ei nog ergens kwijt. De honger om ook zelf iets te creëren, was te groot. 

 

Na enkele maanden wikken en wegen, begon ik aan een opleiding fotografie. Het was meteen duidelijk: ik had mijn passie gevonden.